Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників трепетним спільним кадром з їх з Владом Топаловим півторарічним сином Мішею, тримаючи хлопчика на руках і показавши, як сильно він підріс.

Так, артистка зазначила, що хоч зовні малюк - її вилита копія, характер він перейняв від батька. Красуня зізналася, що за темпераментом Міша - близнюк свого татка, тому з двома яскравими чоловіками в сім'ї буває не так просто впоратися.

у тебе є все, що я люблю у твоєму батьку @vladtopalovofficial ❤️ 🙏 🏻 😻 Хто добре знає мого чоловіка, той зрозуміє, що я народила йому його ж близнюка! 🤪 Не знаю, як у мене це вийшло🙈, але справлятися з двома темпераментними Топаловими набагато складніше, ніж з одним 😌 Люблю вас, мої милі)

Фолловери не пройшли повз публікації: "не знаю як з темпераментом,дуже схожий на тебе, Регіна-копія, одне обличчя!!!👌 ", "Щаслива ви Регіна. Продовжуйте в тому ж напрямку.", "Регіна зовні він ваша копія❤️"," Регіна ти така щаслива мама💞 💞 💞 💞","не знаю як за характером, а зовні малюк схожий на маму🙂 🙂 😍".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.