Відома російська ведуча Лєра Кудрявцева в інтерв'ю з Ксенією Собчак розповіла про свою 25-річну кар'єру на телебаченні, перший шлюб з барабанщиком "Ласкавого мая" Сергієм Ленюком та багато іншого.

У шоу "Обережно, Собчак!" 49-річній зірці запропонували зіграти в супергру: потрібно було вибрати з кількох знайомих і публічних людей того, про якого вона знає найстрашніший секрет.

Одним з таких людей, запропонованих Собчак, став Дмитро Шепелєв. У відповідь Кудрявцева зізналася, що дійсно знає про нього досить багато секретів.

"Не те, що всі знають: всі знають одну сторону, а я знаю з іншого боку, з менш прекрасного", - зазначила знаменитість.

Ксенія попросила Лєру розповісти їй цей секрет на вухо. Пошепки Кудрявцева поділилася, що ненавидить Шепелєва через його ставлення до покійної Жанни Фріске.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Там довга історія, як він з Жанки знущався. Я його ненавиджу після цього", - заявила вона.

Як відомо, Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске вперше з'явилися разом як пара в 2011 році, а через два роки після цього в одній з клінік Майамі народився Платон.

Незабаром лікарі діагностували у співачки пухлину головного мозку. Спочатку родичі Жанни приховували її хворобу, проте через якийсь час Дмитро публічно підтвердив діагноз дружини. У 2015 році Жанна пішла з життя, після чого у її батьків і Шепелєва почався конфлікт через гроші, виділені Русфондом на лікування співачки, і виховання Платона.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лєра Кудрявцева розповіла про стан мами після інсульту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв зізнався, що дратувало його в покійній Фріске: "Я сильно обпікся".

Також портал Знай.uа писав, що Шепелєв поділився секретами виховання дитини: "Залишатися в тіні".