Щоб розібратися в своїх стосунках, пара готова пролетіти тисячі кілометрів, змінити кілька часових поясів і жити під постійним прицілом камер. 27-річний Олег і 21-річна Настя взяли участь у реаліті "Кохання на виживання" на Новому каналі з єдиною метою – дізнатися, чи є у них спільне майбутнє.

Читайте Знай в Google News!

"У нашій парі присутні проблеми з фінансами, грошей у нас немає. А мені потрібні елементарні речі: зробити волосся і губи, купити хліб і сигарети. Коли Олег почав зі мною зустрічатися, мав розуміти мої потреби. Про що йдеться? Він навіть не може орендувати собі квартиру. Весь час жив за мамин і татів рахунок і нічого не потребував", - обурилася дівчина.

Кохання на виживання, фото Новий канал
Кохання на виживання, фото Новий канал

Закохані навіть не здогадувалися, які серйозні випробування їм доведеться пройти в Перу. Дійде навіть до того, що Олег почне з'ясовувати стосунки з коханою кулаками.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кохання на виживання, фото Новий канал
Кохання на виживання, фото Новий канал

"Я її не бив. Разочок дав, щоб вирівнялася. Може, з боку виглядало, ніби я підняв на неї руку, але їй не було боляче. Це все симуляція. Вона мене провокувала цілий день. Постійно глузувала, при всіх зганьбила. Але ж у мене є чоловіча гідність. Вперше Настя так мене довела", - пояснив хлопець.

Настя в свою чергу заявила, що тепер коханий для неї помер.

"Коли Олег підняв на мене руку, він для мене помер. Не знаю, що має статися, щоб я його пробачила. Така поведінка відразу віддаляє від людини", - сказала учасниця.

Кохання на виживання, фото Новий канал
Кохання на виживання, фото Новий канал

Чи зможуть закохані помиритися, і чим закінчиться подорож до Перу для Олега та Насті – дивіться на Новому каналі в реаліті "Кохання на виживання".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий "Кохання на виживання" розповів про самогубство: "Щоб було весело".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасники реаліті "Кохання на виживання" залишилися без грошей і документів у Перу.

Також портал Знай.uа писав, що учасник "Кохання на виживання" жорстоко провчив обраницю: жбурнув пляшку в обличчя і намагався скинути в річку.