Вже скоро глядачі Нового каналу побачать оновлений формат улюбленого реаліті "Супер топ-модель по-українськи". Учасниці з попередніх сезонів боротимуться за звання найкращої, а незмінними суддями проекту стануть Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк та Алла Костромічова.

Нещодавно на офіційній сторінці @topmodels_ukraine з'явилися перші кадри зі зйомок фіналу проекту, на якому назвуть ім'я переможниці проекту.

    "Цей момент настав! Фінал #СТМПУ 💥 Сьогодні стане відомо хто отримає звання "Супер топ-модель по-українськи"💥 Усі образи та шоу тобі поки не можу показати! Але це буде феєрично! Усе ти дізнаєшся трошки пізніше, тому пропоную у коментарях написати твій варіант переможниці👇🏻 #красаврятуєсвіт", - йдеться в підписі до фото.

    Варто відзначити, що вже цієї осені дівчата "обнулять" усі свої заслуги і на рівних вступлять у боротьбу за перемогу в Суперсезоні модельного реаліті. Прем'єра "Супер топ-моделі по-українськи" відбудеться в п'ятницю, 16 жовтня, на Новому каналі.

    Популярні новини зараз
    Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
    Показати ще

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, раніше Алла Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.

    Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця СТМПУ Аміна з Казахстану поділилася своєю історією "Попелюшки": "Переїхала до Києва і потрапила в агентство Костромічової".

    Також портал Знай.uа писав, що учасниці СТМПУ вразили змінами після сезонів: ви не впізнаєте.