Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала веселе і яскраве відео, яке є анонсом нового сезону тревел-шоу "Орел і Решка".

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, Регіна повернулася в шоу, і знялася в ньому разом з Тимором Родрігесом. На кадрах, які показала телезірка, можна побачити дивовижні місця, в яких їй вдалося побувати під час зйомок. У підписі до публікації Тодоренко написала: "знову з рюкзаком або знову із золотою картою? #орелирешка. Тепер з моїм дорогим товаришем, вірним супутником @trodriguezzz ми подорожуємо разом! ПРЕМ'ЄРА НА @fridaytv в 20:00. #регинатодоренко". Фанати Регіни в захваті від новини про її повернення в улюблене шоу, яке, правда, буде виходити на російському телеканалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще