Відомий російський 40-річний репер Василь Вакуленко, більш відомий як Баста, схуд на 16 кілограм. Радісною новиною музикант поділився у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" -16 кг))) важив 122.Зараз 106))).Це тільки початок)", - пише музикант.

До публікації він прикріпив фотографію зі спортзалу, де і упорядковує свою фізичну форму. Відомо, що свій шлях до перетворення музикант почав ще до карантину.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Співак зазначив, що не збирається зупинятися на досягнутому і буде продовжувати роботу над собою.

Баста став відомим у віці 15 років. З тих пір витекло багато води і репер змінився до невпізнання. Василь Вакуленко народився 20 квітня 1980 року в Ростові-на-Дону в сім'ї військових.

У дитинстві він ходив в музичну школу, потім став студентом диригентського відділення місцевого музичного училища, звідки був відрахований за неуспішність.

У шоу Урганта пожартували на тему віку, коли в гостях був Баста. Ургант зауважив, що у Василя Вакуленка наближається день народження – реперу 20 квітня виповнюється 40 років. Ведучий нагадав, що йому вже 42 роки, і поділився своїм філософським відчуттям віку: "спроба наздогнати молодість: ти біжиш по перону і думаєш: "молодість ось в поїзді відходить, я її схоплю". А молодість на попередньому поїзді вже виїхала".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Реперу Баста - 40-яким був кумир мільйонів на зльоті своєї кар'єри 20 років тому.

Як повідомляв Знай. ua, Баста жорстко "прожарив" Тіматі на очах у всіх.

Також Знай. ua писав, що блогер висміяла Гузєєву і розкрила пікантні подробиці її молодості.