Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав яскравий кадр з фотосесії для глянцю "Отдохни", ставши головним героєм вересневого випуску. Так, артист променисто посміхався з обкладинки журналу, примірявши блакитну сорочку і темно-синій жилет, а позаду нього красувався фотофон з проекту "Танці з зірками". При цьому Влад заінтригував численних фанатів раптовою новиною - зовсім скоро він буде не тільки професійно танцювати, а й співати.

ШОК

Фолловери не пройшли повз: "А і правильно. Не танцем єдиним...", "Супер💜💜💜💖💖💖💛💛💛", "Та ладно", "🔥 🔥 😂 цікаво на це побачити", " чого там Фреймут гаркнула мужчинка? Красень мужчина😘 😘 😘", влад, серйозно?😆 ", "З @snoopdogg, на south Miami Beach - як і домовлялися, @vladyama_official як вони дізналися????".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще