Учасниця 10-го сезону "Голосу країни" на телеканалі "1+1" Альона Крутієнко почала сольну кар'єру під псевдонімом Runa. 1 жовтня на всіх стрімінгових платформах відбулася прем'єра кліпу на пісню "Таблетка".

Кліп знімала креативна команда продакшна Lish Studio, головним продюсером якої є Іван Супрун. Слова написав Паша Клімат, а музику – Микола Журавльов. Дебютна відеоробота на пісню вийшла динамічною, повною яскравих образів і романтичних заходів.

Runa вже добре знайома українцям не тільки як учасниця в команді Потапа і Насті Каменських на вокальному шоу "Голос країни", але і як вокалістка кавер-бенду Monkey Juice. У 33 роки починається найважливіший етап у кар'єрі артистки, до якого вона йшла все життя.

Альона Крутієнко
Альона Крутієнко

"Пісня "Таблетка" звичайно про кохання. Про те, що кожен із нас може потрапити у "клітку" почуттів, але для кожного вона індивідуальна. І якщо, вже так трапилось, що кохання душить, то кожен шукає порятунку, свою "таблетку" по-своєму – усамітнюється з природою, бігає марафон, медитує, шукає іншу людину, яка буде поруч. У кожного свій шлях", - розповідає Runa.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто відзначити, що зйомки кліпу проходили в чотирьох локаціях, одна з них – легендарний Куяльницький лиман під Одесою. При цьому під час роботи над кліпом не обійшлося без форс-мажорних обставин.

Альона Крутієнко
Альона Крутієнко

"Зйомки на лимані відбувалися на заході сонця. Деякі байкери, які мали брати участь у зйомках, дорогою до локації заблукали та перевернулися. Тому у відео замість восьми мотоциклів ви бачите лише чотирьох. Але це життя і найголовніше, що з хлопцями усе гаразд", - пригадує Runa.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча-красуня потужно заспівала з американською поп-групою: "Записали альбом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала і Ріаnобой представили кліп "Ендорфіни", скажіть "ні" похмурому настрою.

Також портал Знай.uа писав, що Мішель Андраде перетворила екстрим на спокусливе шоу: поруч з пілотом і без ліфчика.