Відома російська телеведуча, незмінна зірка шоу "Давай поженимся" Лариса Гузєєва здивувала своїх шанувальників кардинальними метаморфозами в зовнішньому вигляді. Віддані шанувальники не можуть повірити своїм очам, багато хто думає, що бачать результати фотошопу. Лариса буквально вразила обличчям, яке так і парує молодістю.

Читайте Знай в Google News!

Так, ведуча шоу "Давай поженимся" показала своїм шанувальникам свіжий знімок, на якому її не впізнати. Артистка, якій до слова вже 61 раптово змінилася, вона помітно помолодшала і схудла. Фото Гузєєва опублікувала в мережі Instagram.

Публікація Лариси Гузєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Лариси Гузєєвої, скріншот: Instagram

На знімку артистка "скинула" мінімум 20 років, привівши себе в приголомшливу форму. Гузєєва змінила зовнішність за рахунок схуднення і модної стрижки. Щоб показати себе фанатам, зірка зробила селфі біля дзеркала. Артистка сфотографувала себе в дзеркалі поруч з портретом, який їй колись намалювала донька.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Прагнення до ідеалу. Ліворуч - творчість молодшої років 15 тому", - підписала знімок знаменитість.

Лариса Гузєєва з дітьми, фото: Instagram
Лариса Гузєєва з дітьми, фото: Instagram

Лариса Гузєєва, фото: Instagram
Лариса Гузєєва, фото: Instagram

Фанати очам не повірили, що Лариса реально так помолодшала за час карантину. Деякі навіть подумали, що знімок — результат вмілого володіння фотошопом.

Однак, знімок справжній. Як ведучій шоу "Давай поженимся" вдалося так швидко омолодитися - залишається загадкою. Або Гузєєва занадто багато займається спортом і п'є чудодійні трави, або вона все таки вирішила лягти під ніж хірургів.

Підписники із захопленням сприйняли артистку, яка змінилася, і обсипали її компліментами:

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лариса Гузєєва про вегетаріанство 20-річної доньки: "Вона спльовує".

Як повідомляв Знай.uа, знаменита сваха Лариса Гузєєва зізналася: "Думаєте, я ніколи нікого не цупила?".

Знай.uа писав, Ларису Гузєєву застали в обіймах знаменитої красуні.