Популярна вже не перший десяток років співачка Наташа Корольова побувала з гастролями в Дагестані. Як відомо, це її перша подорож з концертами після скандальних новин про зраду чоловіка Тарзана.

Читайте Знай в Google News!

Так, Наташа спочатку опублікувала запальні танці з місцевим жителем. Судячи з обстановки, Корольова виступала на корпоративі. Вона співала, а поруч з нею танцював дуже активний і артистичний хлопчик, який, до того ж, знімав свій танець на відео. Про це стало відомо завдяки повідомленню Наташі в мережі Instagram.

"Крутий пацан", - написала зірка.

Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram
Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім цього, після концерту Наташа Корольова записала відео-подяку для своїх шанувальників. Вона позувала з величезним букетом квітів і висловлювала подяку. Королева натякнула про складний період у своєму житті.

"Дагестан, ми відлітаємо, але в нашому серці залишилося море ваших посмішок, приголомшливий прийом, величезні букети квітів, які просто неможливо всі відвезти. Ну і звичайно неймовірна гостинність. Дякую, дорогі. Це було неймовірно, ви зарядили мене вашою енергією, темпераментом. Ваші відкриті душі і добрі серця так необхідні мені в цей момент. Дякую", - заявила Наташа.

Варто також нагадати нашим читачам, що російський актор і шоумен Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, виконав пісню, за допомогою якої натякнув на те, що в його родині все добре.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Королева програла? Вагітна коханка Тарзана відзначила з друзями перемогу.

Як повідомляв Знай.uа, зраджена Тарзаном Наташа Корольова виставила тіло напоказ: "Роздягнуся догола".

Знай.uа писав, правоохоронці забрали батька десятьох дітей і ґвалтівника просто на ток-шоу "Один за всіх".