Німецька модель з польським корінням Ніколь Потуральскі, яка вже майже рік зустрічається з голлівудським красенем Бредом Піттом, часто ділиться з багатотисячною аудиторією свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

27-річна красуня, якій вдалося підкорити серце Бреда Пітта, покрасувалася перед дзеркалом в спокусливому образі. Дівчина позувала в ліфчику на тонких бретелях і брюках в тон. Образ виконаний в популярному принті і біло-блакитних відтінках.

Кадри дівчина опублікувала в Stories Instagram, де позує в спальні готельного номера. Так, дівчина показала не тільки свій образ, але і підтягнуту фігуру і плоский живіт.

Ніколь Потуральскі, фото: Instagram
Ніколь Потуральскі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Модель часто публікує знімки і не соромиться показати шанувальникам своє обличчя без макіяжу. На волоссі при цьому у неї теж немає химерної укладання, тільки акуратний хвіст.

Ніколь Потуральскі, фото: Instagram
Ніколь Потуральскі, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нова пасія Бреда Пітта відкрила двері своєї спальні.

Як повідомляв Знай. ua, Джолі помстилася Пітту за його зв'язок з 27-річною Потуральскі.

Також Знай. ua писав, що Бред Пітт втомився від каламутних відносин між Анджеліною Джолі і його новою 27-річною пасією.