Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує у своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала яскраве фото, на якому постала у всій красі на прогулянці в цікавій локації. А в підписі до публікації зіркова красуня поділилася своїм рецептом гарного настрою.

Читайте Знай в Google News!

"Поки вся країна говорить і щось обговорює. Я п'ю смачну каву з маленької і дуже улюбленої мною кав'ярні, дивлюся на небо і сонце, дихаю свіжим повітрям і ні про що не думаю. Спокій і умиротворення. Бажаю всім доброго дня! P. S. цінуйте миті в них багато сенсу", - написала Філонова в підписі до фотографії. Шанувальники зіркової красуні не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засинаючи компліментами "зефірний" образ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще