Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала яскраві домашні фото, на яких постала у всій красен на ліжку. А в підписі до публікації зіркова красуня похвалилася модним роботом-пилососом, який робить все брудну роботу по дому.

Читайте Знай в Google News!

Чим би зайнятися... під час прибирання? Ось вже не думала, що буду задаватися таким питанням, поки в моєму будинку з'явився помічник - робот-пилосос DEEBOT OZMO 900 від @deebot.ua. і це справжній порятунок від пилу, дрібного бруду і вовни! Пошуршав, все прибрав, на базу сам поїхав, себе на зарядку поставив) а у мене маса часу для себе коханої! Так що моя порада всім втомленим від регулярних прибирань, а ще цінують свій час - беріть, не пошкодуєте!",- розповіла Олена Філонова в підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.