Катерина Кухар - відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", акторка і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями і новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила трепетну чорно-білу серію кадрів, на яких романтично позувала з коханим чоловіком Олександром Стояновим, ніжно цілуючи і обіймаючи один одного серед соснового лісу. Так, артистка зізналася, що знімки були зроблені в "дні, коли пара належала тільки один одному", в суворий карантин, який, за словами самої Катерини, навчив сповільнюватися і цінувати моменти. Також красуня зізналася, що чим ближче холодна осінь, тим більше їй хочеться закутатися в плед і провести якомога більше часу з коханим.

Хочу залишити ці фото, як спогад про ті дні, коли ми належали тільки один одному!♥️ ⠀ Все-таки цей суворий карантин навчив нас сповільнюватися і цінувати моменти справжньої душевної близькості. І чим ближче холодна осінь, тим сильніше хочеться закутатися в плед, в любов і сховатися від стрімко поспішаючого зовнішнього світу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.