Учасник шоу "Холостяк" і справжній грузинський красень Іраклі Макацарія поділився радісною новиною про повернення на проєкт "Танці з зірками". Грузин розповів про відчуття, які дарує йому це шоу, і особливі емоції.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Іраклі в мережі Instagram.

Іраклі Макацарія, скріншот: Instagram
Іраклі Макацарія, скріншот: Instagram

"Моє повернення на "Танці з зірками". Я був щасливий знову опинитися в такому вже рідному павільйоні, зануритися в цю неймовірну атмосферу танців, побачитися з друзями по паркету і доповнити склад журі. Дивлячись на пари на паркеті, я розумію відчуття кожного і переживаю знову ті емоції, які відчував, будучи на їхньому місці, тому був щирий, чесний і намагався, щоб моя оцінка була максимально об'єктивною. Що скажете - вийшло? Зустрічаємося ще на "Танцях"?", - підписав публікацію Іраклі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Іраклі Макацарія, скріншот: Instagram
Іраклі Макацарія, скріншот: Instagram

Іраклі Макацарія, скріншот: Instagram
Іраклі Макацарія, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Іраклі Макацарія поділився глибоким релігійним досвідом. Йому вдалося провести ефір з Серафимом біт-Харібі, ассирійським священиком, який знаменитий у всьому світі завдяки виконанню літургії і співу арамійською — древньою семітською мовою, яка була розмовною для Ісуса Христа. Про це Макацарія розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, холостяк Макацарія вперше з початку карантину з'явився на публіці, та не один.

Як повідомляв Знай.uа, Даша Ульянова показала, як виглядала до "Холостяка": "Це було не зі мною".

Знай.uа писав, "Холостяк" Макацарія поміркував про вічне і звів фанаток з розуму новим фото: "Найкращий".