Відома українська співачка і подружка експрезидента Януковича Таїсія Повалій, яка під час Майдану втекла до Росії, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Тая вже не раз дивувала шанувальників результатами пластичних операцій у спробах зберегти молодість, а цього разу вирішила привітати свого російського дружка Баскова з днем народження.

Читайте Знай в Google News!

У соцмережі Повалій опублікувала архівне фото з російським виконавцем Миколою Басковим, на якому і він, і вона ще Молодші, а в підписі до публікації ніжно привітала його з днем народження. При цьому в геолокації до фотографії співачка зазначила Київ. "Дорогий Колінька! Вітаю тебе з Днем народження! 🎂🎉🎉🎉💐💖🎉🎉🎁🍾🥂🎉🎉🎉. Нехай життя наповнюється яскравими фарбами, Любов'ю безмежною і чарами! 🔥🌟🎉💖☀️💫💐💥. Люблю тебе! 😘❤️❤️❤️ @nikolaibaskov", - написала Таїсія Повалій у підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадавши, Таїсія Повалій вже "підходить" і вирішила заговорити про крила.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Повалій закликала українців дозволити увійти в себе і відчути насолоду.

Також портал "Знай.ua" писав, що Повалій виклала особисту "драму" на загальне обговорення.