Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак його дружина Ліліана Кудлай регулярно балує багатотисячну аудиторію в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно зіркова красуня похвалилася красивим селфі з Київського моря, на якому постала в незвичайному образі зі східними прикрасами на голові і яскравим макіяжем.

"Який сьогодні був казковий захід сонця на Київському морі.😍 🥰♥️Дуже скоро - багато красивих фото.🥰♥️ Дякую за відповіді в попередньому пості. Дуже приємно, що мої думки вам до душі.🙏Багатьом цікава тема самопізнання, як і мені зараз.♥️Здорово, що ми на одній #хвилі 🏄🏻‍♂️", - написала Ліля.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Дуже красива😊😍🌹🌹🌹🌹🌹", "Богиня 😍", "Яка ж ви красива:)🔥 🔥 🔥", "Красуня❤️", "Божественна краса😍 🔥❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, дружина Влада Ями звернулася до українок "по секрету": "хлопчики теж можуть".

    Як повідомляв портал Знай.uа, красуня-дружина Влада Ями перетворилася на східну принцесу: "Краще не може бути".

    Також портал Знай.uа писав, що Юлія Саніна здивувала можливостями свого тіла: "У 30 років у жінки починається..."