Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, і цього разу показав ніжне фото, на якому позує з Дашею, а в підписі до нього розповів про справжню близькість.

Читайте Знай в Google News!

"Прочитав цікаву думку, що близькість полягає в тому, щоб бути самим собою, бути побаченим і зрозумілим іншим. Помічаючи і розуміючи при цьому іншого. Це дозволяє нам відчути зв'язок. Стати одночасно ближче як до іншого, так і до себе. Цього неможливо досягти у відносинах, пронизаних: страхом, критикою, недовірою.

Близькі стосунки повинні включати:

✨Сталість - знайомі приходять і йдуть, близькі люди завжди поруч.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

✨Доступність - якщо вам потрібна підтримка, близькі люди знайдуть час з вами зустрітися.

✨Надійність - ви можете на них покластися.

✨Чуйність - відправлене вами повідомлення, прочитають в першу чергу, передзвонять при першій можливості.

✨Передбачуваність - можете передбачити деякі вчинки і реакції.

Зрозуміти хто поруч з вами буває не просто. Не варто вимагати від усіх знайомих, дотримання цих пунктів. І це ніяк не вказує на те що ви повинні дотримуватися цих пунктів щодо всіх знайомих. Це спосіб помітити хто найближче перебувати до вас. Можливо, щодо кого, варто було б розвивати близькі стосунки", - написав Микита.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.