Олександра Кучеренко-популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника і ведучого програми" Світ навиворіт " Дмитра Комарова. Вона розповіла про те, які подарунки вони з чоловіком дарують один одному і як відсвяткували ситцеве весілля.

Читайте Знай в Google News!

Всіма секретами вона поділилася з Катериною Осадчою.

"Можу згадати свою поїздку в Париж. Там у мене була фотозйомка для бренду косметики і там теж є місце, де виробляють парфуми. На мене подивився імпозантний парижанин і запропонував відразу мені таке зілля, яке дійсно пахне так, ніби це я. Привезла я сувенір додому і чоловікові правда сподобався такий запах. І тепер у нас в кімнаті пахне саме так", - розповіла Олександра.

Крім того, вона розповіла, що їй більше подобається підбирати Дмитру парфуми. Так, через пандемію, Комаров вже півроку не подорожує і вони дізналися, що таке справжнє сімейне життя і зізналася, як відсвяткували першу річницю весілля.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ми зробили таку затишну вечірку в індійському стилі. Одяглися як індіанці. Я одягла білу сукню, привезену з Індії Дімою. У нього була така жилетка, теж з Індії. Ми розважилися, як могли. Це було ситцеве весілля, тому я вирішила подарувати для Діми вишиванку",

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Комарова Кучеренко вразила стрункою фігурою в пікантному корсеті.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька дружина Комарова зігріла осінь любов'ю.

Також Знай. ua писав, що дружина Комарова з "Світ навиворіт" розповіла про карантинну відпустку з чоловіком.