Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав яскраві фото, на яких позує і один і з дружиною Ліліаною. Схоже, парочка влаштувала фотосесію в кубинському стилі.

Читайте Знай в Google News!

На першому фото можна побачити одного Влада, він стоїть біля стіни в цікавій позі і з посмішкою на обличчі дивиться кудись вдалину. Перед камерою він з'явився в оригінальному вбранні – на ньому сині джинси і сіра жилетка на голе тіло, під якою видно вражаючий прес. На другому знімку Яма позує в компанії дружини, яку закрутив у пристрасному танці. На ній довгий яскраве вбрання в кубинському стилі, відповідна укладання і макіяж. У підписі до публікації хореограф написав: "коли-небудь обов'язково полетимо на Кубу!.. А поки - просто потанцюємо". Фоловери танцюриста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нові фото, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.