Відома українська телеведуча Надія Матвєєва, незмінна ведуча програми" Все Буде смачно "і учасниця" Танців з зірками " здивувала своїх шанувальників новим яскравим знімком. Так, цього разу Надя похвалилася стильним образом у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На фото вона показала колаж, на якому позує в червоному піджаку-сукні, чорних вузьких брюках і човниках на високих підборах в леопардовому принті. На одному фото ведуча показала свій грайливий настрій з посмішкою, а на іншому підступно-ділове зосереджене вираз обличчя.

"Який настрій мені більше до лиця: грайливо-веселе або підступно-ділове?",- написала Матвєєва.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового яскравого образу Матвєєвої і залишили в коментарях величезну кількість компліментів під фотографією. Вони відзначили, що у Наді ідеальна фігура і вона просто розумниця і красуня в будь-якому настрої, хоча її звикли бачити у веселому.

"Надюша, цей лук вам дуже йде", "красі і ідеальній фігурі будь-який настрій до лиця", "в двох образах ви виглядаєте інтригуюче і цікаво, а це для жінки великий козир", " на Дня! Ви в будь-якому випадку краще за всіх! Ви просто розумниця!", "Відмінна в обох! Багатогранність і різниця наш козир!", "Ділове", "підступно ділове супер"," Ти зірка скрізь і завжди"," Красотуля на обох фотографіях"," підступно-ділове", " підступно-ділове!👍у грайливому вас просто звикли бачити", "грайливо-Веселе це вся ви, а підступно - ділове - ще та штучка", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Матвєєва з "Танців з зірками" дала волю тілу в компанії милого зайчика.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Надя Матвєєва розкрила правду про розлучення.

Також Знай. ua писав, що Надя Матвєєва з "Танців з зірками" показала, як ловити кайф від осені.