Відома українська співачка Тетяна Решетняк, яку знають як Tayanna, порадувала шанувальників новим відвертим відео. Як виявилося, співачка презентувала кліп на пісню "Ейфорія". Варто зазначити, що відео насправді досить відверте, такого ще фанати не бачили.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тані в мережі Instagram.

"Як часто ви відчуваєте піднесений настрій і ейфорію? Що вас змушує рухатися вперед? Відеопортрет на пісню #Ейфорія вже доступний на YouTube, посилання в сторіз.", - підписала публікацію співачка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До слова, залицяльником Ані Лорак був колишній чоловік співачки Tayanna, проте стосунки були дуже короткочасними.

Варто також нагадати нашим читачам, що відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки на закордонному курорті, а тепер показав сумні знімки з прогулянки осіннім парком. Фанати стривожилися, побачивши ці нові фото Віталіка, деякі впевнені, що він впав в осінню депресію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, відома ведуча показала кращого прибульця з довгою яйцевидною фіолетовою головою: "Немає в жодній з Галактик".

Як повідомляв Знай.uа, дружина тополі з "Антитіл" Alyosha винайшла рецепт для спокійного сну малюків, який знали ще наші предки: "Українські народні".

Знай.uа писав, померла остання близька жінка для Олександра Пушкіна.