Тренер шоу" Зважені та щасливі" Марина Боржемська розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній, як руйнувалися її стосунки з українським боксером В'ячеславом Узєлковим. Повне інтерв'ю для програми "Іспит" опублікували в YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Марина розповіла Маші про те, як складно їй було жити з тираном і абьюзером, який з відвертим інтересом дивився на сторонніх жінок. Боржемська з властивою їй тактовністю і інтелігентністю відкрила закулісся їх сімейного життя і зізнається, що зі Славою вона втратила свободу.

У Марини росте двоє прекрасних дітей - 11-річний Роберт і 8-річна Олівія. І тренер вважає, що діти у їхнього Батька можуть навчитися повазі. Адже старший син ніколи так, як батько, не буде вести себе по відношенню до жінки.

Марина Боржемська, фото: кадр з відео
Марина Боржемська, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Мій син Роберт каже, що він ніколи не дозволить собі сказати погано на адресу жінки. Він каже: як би вона себе не вела, вона залишається жінкою і це говорить дитина, якій 11 років. Він каже, що завдяки жінці запускаються всі процеси життєві. Жінку потрібно любити, їй потрібно допомагати, їй потрібно створювати затишок і комфорт", - каже Марина.

Боржемська зізнається, що як би вона не намагалася приховати від дітей свої сльози, вони їх бачили.

"Я втратила свою свободу, свободу своїх дітей. Я втратила те, що я можу висловлювати взагалі свою думку і стояти чітко на обох ногах", - поділилася вона.

Марина Боржемська, фото: кадр з відео
Марина Боржемська, фото: кадр з відео

Більш того, насильство триває навіть після розлучення з боксером.

"Ця людина намагається зробити все можливе, щоб мене зарити куди-небудь під плінтус і сказати, що "вона ніхто і далі продовжує терпіти насильство". Тому що так - я далі продовжую терпіти насильство... Я дозволяю йому себе ображати", - зізналася Боржемська.

За словами Марини, це стан, коли"сидиш в коробочці і не можеш нікуди вийти, і ти задихаєшся".

"Ми боїмося собі визнати насильство не тільки в рукоприкладстві, адже не тільки в цьому насильство. У жінок сформовано неправильне ставлення до цього. Що якщо побив, значить треба приймати рішення і щось з цим робити. Кожна з нас відчуває насильство чоловіка в будинку. Це полягає в тому, що у тебе немає свободи", - заявила в "іспиті" колишня дружина Узелкова.

В кінці інтерв'ю Марина розплакалася і попередила, що більше ніколи не дозволить ображати її і ображати дітей. Вона підкреслила, що не дозволить цього робити жодному чоловікові, і особливо не дозволити робити це славі.

"Я мама, я самодостатня, Я не хочу більше цього і я по відношенню до себе не дозволю. Особливо Славі. Мені від цього боляче, мені прикро. Це правда..."- зізналася в сльозах екс-дружина Узелкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня дружина Узєлкова Боржемська в сльозах розповіла всю правду.

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська порадила, як пережити розлучення та інші неприємності.

Також Знай. ua писав, що тренер "Зважені та щасливі" Марина Боржемська показала найважливіших людей у житті.