Гумористична актриса з "Жіночого кварталу" Настя Оруджова, яка славиться своїми соковитими формами, що не раз обігравалося в гумористичних номерах студії, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. А цього разу зіркова красуня показала кілька красивих знімків з нової фотосесії, на яких позує в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових фото Настя відображена на тлі якогось незвичайного вітража. На ній хитромудра чорна блузка цікавого фасону, яка трохи оголила шию і плечі. Волосся актриси недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж з кокетливими чорними стрілками. У підписі до публікації Оруджова написала: "Фотографію зробила @tverdohleb_k. макіяж зробила @alenamagic_. Блузку за один день зробила @blastedyouth. Фон зробив @octoberpalace". Фанати в захваті від нової публікації актриси, її завалюють компліментами в коментарях до фото. Багато хто захоплюється тим, як Настя схудла, про це вона розповідала в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Коментарі під постом Насті
Коментарі під постом Насті

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Коментарі під постом Насті
Коментарі під постом Насті

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, зірка "Жіночого кварталу" Песик спокусливо вигнулася біля снопів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" оголила плечі і потонула в кольорах.

Також портал "Знай.ua" писав, що "коханка" Ткача і напарниця Кравець з Кварталу засунула руку в трусики під жарким сонцем.