Ці зірки здаються нам дуже сміливими, адже змогли побороти найпоширеніший страх на планеті - публічних виступів. Але українським зіркам ніщо людське не чуже - у них, як і у всіх, є фобії. Спеціально до Гелловіну знаменитості на зйомках шоу "Діти проти зірок" розповіли про свої страхи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню "Нового каналу".

Олег Кензов, фото Новий канал
Олег Кензов, фото Новий канал

Повзуча гидота

Осінь для Олега Кензова - прекрасна пора року. Адже тоді немає причин для його фобії. Ніхто не здогадується, але міцний ведучий реаліті "Кохання на виживання" застигає у переляку, якщо бачить маленьку змію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

- Навіть коли розумію, що це безпечний вуж з жовтими "вушками", все одно стою на місці і не можу поворухнутися, – зізнається він. - Коли їдемо на гастролі, А заправок поруч немає, доводиться йти по нужді в поле. Завжди боюся, що зараз як вискочить змія, як вжалить в ногу.

DJ NANA, instagram.com/anastasia_domination/
DJ NANA, instagram.com/anastasia_domination/

Вище хмар

Екссолістка гурту Nikita DJ NANA свої страхи намагається приборкати. - Я боюся висоти, - розповідає вона. - Десь до 25 років у мене не було цього страху. Потім піднялася на дах і відчула легку паніку. Двічі стрибала з парашутом, щоб побороти фобію. Не можу сказати, що сильно допомогло.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Безстрашна леді

Акторка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару нічого не боїться. Правда в дитинстві вона була не такою сміливою. Одного разу її налякала... книга. - Дуже хотіла подивитися фільм "Жахіття на вулиці В'язів", але батьки не дозволяли, – згадує вона. - Тоді сусідка принесла книжку про Фредді Крюгера. Хоча я ніколи не кидаю книги, це перша і єдина історія, яку не дочитала, тому що було дуже страшно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Краще, ніж у Лободи", - різко схудла Ані Лорак вразила своєю "родзинкою" в крихітному міні.

Як повідомляв Знай.uа, Кароль розпусно розставила ноги на камеру, двоє чоловіків згорнули голови: "Богиня у справі".

Знай.uа писав, ці дідусі уведуть твою дівчину: топ найкрасивіших чоловіків у віці, які зламали стереотипи.