Пишне плаття, яке займає половину знімального майданчика. Під ним-конструкція-неваляшка. А на тлі-полотна на хромакее (технологія, що дозволяє змінювати фон, - прим. ред.) саме таку картину застали учасниці "Супер Топ-моделі по-українськи" (Новий канал), коли прийшли на чергове випробування.

Їх завдання-зняти соціальний ролик про проблеми нашої планети. Робили вони це під чуйним керівництвом ведучої Алли Костромічової та експерта Соні Плакидюк, а також режисера і visual-artist Андрія рубця. На його рахунку-відеоінсталяція для Мадонни і групи KAZAKY, кліпи для співачки місяця і рекламні ролики на міжнародному ринку.

Читайте Знай в Google News!

"За задумом ролика, кожна з дівчат стала планетою, яка бореться з наслідками проблем, створених людьми. Це забруднення води і повітря, вирубка лісів, пожежі, браконьєрство тощо, — пояснила задумку Соня Плакидюк. - Учасниця-це планета, яка більше не може терпіти проблеми, написані на полотнах. Її завдання-зірвати ці полотна, продемонструвавши міць, силу і полегшення від того, що проблема вирішена".

Супер Топ модель по-украински, фото: пресс-служба Нового канала
Супер Топ модель по-украински, фото: пресс-служба Нового канала

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мета учасниць - не тільки впоратися із завданням, а й змусити глядача задуматися про глобальні проблеми.

"Вірю в те, що кожен починає з себе. Наприклад, я сортую сміття, у мене є пляшечка, з якої п'ю, щоб не використовувати пластик, — зазначила Алла Костромічова. - Про проблеми треба говорити. Якщо їх озвучує медійна, відома людина, це привертає увагу".

Учасниці працювали на хромакеї-спеціальному тлі зеленого кольору, який дозволяє вирізати фігури дівчат і підставляти їх на будь-який інший фон. І тут почалися складнощі. По-перше, під час зйомки потрібно було відіграти сильну емоцію, не бачачи цілісної картинки. По-друге, полотна не можна кидати перед собою-в такому випадку майстер не зміг би промальовувати їх на постпродакшні.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Але головна складність (принаймні, у фізичному плані) полягала в... плаття. Під ним знаходилася особлива конструкція, в якій дівчата могли кружляти і виглядати, як планета. Працювала вона за принципом неваляшки — щоб дістати до полотна, потрібно було розгойдуватися в різні боки. Справитися з таким завданням без фізичної підготовки дуже важко. Зате як красиво це плаття виглядало! На його виготовлення у художників по костюмах пішло 26 метрів штор і два тижні роботи.

"сукня складається з декількох шарів. Верхній-спідниця-сонце з красивої тканини діаметром в шість метрів, під ним-фатиновий під'юб, який тримав форму. І самий нижній шар зі спортивного біфлексу-він був закріплений по колу і тягнувся в різні боки, щоб у дівчат була точка повернення. Тобто, вони падають вниз, а тканина їх тримає і "пружинить" назад", — пояснила головний художник по костюмах Людмила Бурлак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Руденька з " Супер Топ-моделі по-українськи "знялася" ню " заради Плакидюк і розповіла про інтим з Барських.

Як повідомляв Знай. ua, краса вимагає жертв, руда бестія в "Супер Топ-модель по-українськи" взялася за зброю.

Також Знай. ua писав, що Плакидюк з "ТМПУ" позбулася своєї головної "родзинки", тепер не впізнати.