Російський артист, пародист, шоумен і телеведучий Максим Галкін є активним користувачем соціальної мережі Instagram, де він часто показує своїх дітей Гаррі і Єлизавету, народжених у 2013 році сурогатною матір'ю для нього і дружини Алли Пугачової.

Читайте Знай в Google News!

У свіжій публікації Галкін поділився кумедним уривком з серіалу "Все можуть королі!". У підписі до кумедного ролика зірка зізнався, що давно так довго не сміявся.

"Я дуже смішний. Але в цьому епізоді треба було це зіграти у всіх дублях. Так довго я давно не сміявся 😂 не пам'ятаю подробиці, сім років минуло, але пам'ятаю, що було весело. Серіал називався "Все можуть королі!" Мені цікаво, чи є серед вас ті, хто до упаду ніколи не сміявся?" - написав комік.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що Галкін зіграв відразу дві головні ролі в російському комедійному серіалі.

"Міша – типовий "офісний планктон", не любить відповідальності, пливе по життю, не напружуючись. Але в Середньовіччі такі люди довго не живуть, і йому доводиться змінюватися. А антипод Миколаєва навпаки – змінюватися не хоче. Багато що в сучасній Москві йому не до вподоби, і Майкл нашу дійсність прогинає під себе, особливо не соромлячись. Але незважаючи ні на що, Майкл, потрапляючи в XXI століття, стає більш людяним. А Міша бере на себе права і обов'язки герцога в середньовічній Англії", - розповів про своїх персонажів Максим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Максим Галкін показав молодий талант і майбутню заміну Пугачової: "Її не знають".

Як повідомляв портал Знай.uа, від Пугачової після схуднення залишилися одні кістки, вже не в силах співати.

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін жахнув навантаженнями їх з Пугачовою дітей в елітній школі.