У всіх дітей є страхи. Хтось боїться темряви, хтось – монстрів, які ховаються в шафі, хтось переживає через привидів і відьом, а комусь в напівтемряві ввижається Баба Яга. Ведучий "Кохання на виживання" на зйомках шоу "Діти проти зірок" (Новий канал) розповів, чого боявся дитиною.

"У дитинстві дуже переживав, коли мама довго не приходила з роботи. Думаю, таке багатьом знайоме. Коли вона затримується, а ти сидиш на підвіконні, дивишся у вікно і думаєш, що немає більше мами, її вкрали. В голову лізуть найгірші думки. Дві години чекаєш і плачеш. Як на зло, в цей момент за вікном погана, сіра погода. І ти так радієш, коли мама з'являється на горизонті. Ці дві години були жахливими для мене", - зізнався Олег Кензов.

Зараз у Олега Кензова теж є фобія – він боїться змій. Причому не великих, а маленьких.

Олег Кензов, фото з Instagram
Олег Кензов, фото з Instagram

"Коли ми знімали реаліті "Кохання на виживання", в джунглях бачив анаконд. Але було нестрашно. Їх видно здалеку. Для мене найгірше – ефект несподіванки від появи змії. Боюся, що вона як вискочить, як вжалить", – згадує артист.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Благо, зараз осінь, і змії ховаються. Та й холодно кудись ходити. Краще включати по середах о 19:00 шоу "Діти проти зірок" на Новому каналі і, сидячи під теплим пледом, дивуватися талантам знаменитостей і їх юних суперників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Кохання на виживання" Кензов зізнався у всіх бійках у житті: "Шрам, як у Гаррі Поттера".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Кохання на виживання" з'їла живу личинку через хлопця.

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Кохання на виживання" після нервового зриву і мітки розпеченою палицею стала мамою.