Нещодавно в ЗМІ облетіла інформація про те, що Тарзан зрадив дружині Наташі Корольової. Однак ситуація, яка склалася навколо сім'ї виглядає дуже неоднозначною. Схоже, Наташа пробачила чоловіка-стриптизера, з яким живе в шлюбі вже 20 років, але скандал продовжує роздуватися і обростати все новими чутками. Нещодавно в своєму Instagram зірка опублікувала спекотне фото, на якому її можна побачити в абсолютно новому іміджі – співачку просто не впізнати.

Читайте Знай в Google News!

"Життя в нашому VUCA (нестабільному, невизначеному, складному і неоднозначному) – світі так швидкоплинна і мінлива, що багато в цих змінах просто губляться. Чи можна сьогодні вірити інформації, яка вчора здавалася правдою? Чи можна відкладати справи на потім? А як жити з смітником в Інтернет-просторі? Хочемо ми чи ні, ми всі стали поколінням 2.0 - ми всі в мережах. Хтось в одних, хтось в інших. Проте... важливо завжди залишатися жінкою! Справжньою, проявляти свої емоції - сміятися, плакати, кусати пальці від відчаю; не боятися бути без гриму, розуміючи, що ти - це ти. І в цьому твоя цінність. Важливо не перетворюватися в i-бомжів і i-шарлатанок, а зберігати обличчя, культуру спілкування, поважати чужі почуття і, перш за все, дарувати любов! Будьте сильними! Вірте в краще! Доброї п'ятниці і яскравих вихідних! З любов'ю ваша Наташа!",- написала Наташа в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Наташа плаче, Тарзан скаче - Глушко після зради Корольовою підняв ціни на свій стриптиз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заплакана Корольова зробила перше зізнання після зради Тарзана.

Також портал "Знай.ua" писав, що вперше після зради Корольова і Тарзан дали інтерв'ю.