Відомий український комік, зірка шоу" Квартал 95 "і" Ліга Сміху " Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 36-річний гуморист виставив кумедний спільний ролик з коміком Євгеном Кошовим, де вони грають на синтезаторі невигадливу мелодію.

" Білі клавіші: @yuriy_tkach Чорні: @evgenii.koshevoi, #музикантиотбога #геніально #маестро #геніально #гонево", - коротко описав він.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Шанувальники оцінили таке виконання і залишили безліч компліментів і сміються смайликів під публікацією. Деякі пожартували, що клавіші білі, а обличчя у них червоні, і відзначили, що піанобой нервово курить осторонь.

"Клац", "класно зіграли", "Круто", "піанобой нервово курить осторонь", "якщо не включати звук, можна подумати, що ви створили геніальний твір", " це Мумій Троль?) ", "Це ж Марш песимістів!😂 😂 😂 🔥 ", "Лолік і Болик"," Моцарт і Сальєрі"," два талантища", " білі клавіші - червоні обличчя)))", " шо це було?😁Але ваша серйозність, відповідальність у виконанні дуже сподобалися 👍 🏻 Браво!", "Яка модель синтезатора?",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ткач з "Квартал 95" показав, з ким затискається в перервах між зйомками.

Як повідомляв Знай. ua, Ткач з "Кварталу 95" показав ніжний танець вчотирьох.

Також Знай. ua писав, що Ткач з "Квартал 95" з дружиною пішли на неймовірний вчинок заради дочки, зробили це вперше.