Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила кумедний уривок з найзагадковішого шоу країни "Маскарад", де в суперфіналі поборолася за перемогу в команді Потапа і Юрія Ткача проти команди Монатіка, Влада Ями і MARUV. У забавному конкурсі "Ліпсінк-батл" красуня перевтілилася в Потапа і виконала один з його культових хітів з групою MOZGI, примірявши "реперське" вбрання-оверсайз з ланцюгами і навіть погравши з вогнепальною зброєю, яку раптово витягла з кишені.

До слова, команда Потапа перемогла не тільки в самому баттлі, але і в шоу, правильно відгадавши п'ятьох останніх персонажів, які переховуються за важкими костюмами - ними виявилися Ігор Ласточкін (Кака), Юлія Саніна (Дракоша), Сергій Бабкін (Прима без голови), Володимир Дантес (Бабка) і Надя Дорофєєва (Курка).

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Дивитися ВСІ❗️фото! Хочу подякувати всім хто створив це неймовірне шоу! Моїм колегам, моїй приголомшливій команді! @realpotap та @yuriy_tkach. Юрочка, Ти мій друг, моя посмішка, моя підтримка! Льоша, за тобою як за кам'яною стіною, я була щаслива працювати з вами! @zavaduk, ви зробили неможливе! Марув @maruvofficial, продовжуємо далі! Подивимося чий дует з тіктокером буде яскравіше! Люблю! Спасибі всім, мої лялечки! Але особливо #Кака @lastochkin_igor Тільки розумний і сміливий чоловік, з чудовим почуттям гумору міг таке собі дозволити!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".