Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу блогер і телезірка поділилася смачним рецептом осіннього десерту - гарбузового суфле, без цукру і шкідливих інгредієнтів. Так що можете бути впевнені, цей смаколик не зашкодить фігурі, зате добре підніме настрій в осінні дні.

Читайте Знай в Google News!

"Хазяєчці на замітку:

Гарбуз – 100 г.
Рікотта сир-50 г.
Яйце – 1 шт.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кориця-щіпка.
Мед – 1 ч. л.

Етапи приготування:

1. Гарбуз очищаємо від шкірки і запікаємо в духовці до м'якості. Можна також на сковороді без масла протушкувати;

2. Потім пюріруємо з жовтком, сиром і корицею до однорідної консистенції. Білок збиваємо до піків і акуратно втручаємося в гарбузову масу. Якщо не виходить збити через невеликої кількості - можна відразу пюріровати ціле яйце з гарбузом і сиром, це впливає тільки на легкість суфле;

3. Виливаємо масу в форму для мафінів/кексів і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 200 С 15-20 хвилин. За бажанням можна додати трохи меду на остигле суфле.

Рецепт з сайту www.wowbodyslim.com @wowbodyslim", - написала Аніта в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аніта Луценко у сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аніта Луценко зізналася, що ефективніше – велотренажер або бігова доріжка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Аніта Луценко видала топ-3 кращих вправи для пресу – головні секрети плоского животика.