Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала відвертий кадр, на якому робила досить піканткное селфі в дзеркалі ванної кімнати, примірявши облягаюче чорне плаття з глибоким декольте і тонкими бретелями, які створювали ілюзію оголених плечей. Так, артистка оголила груди і доповнила жіночний образ вечірнім макіяжем, злегка відкривши рот.

При цьому Анна вирішила дати пораду всім чоловікам, які ще не знайшли свою любов, але наполегливо мріють про ідеальну жінку. Відданим фоловерам зірка порадила шукати в першу чергу жінку з мозком, зазначивши, що геніталії є у кожної. Мозок, до речі, теж є у кожної людини, але це зовсім не означає, що двом людям з мозком буде цікава компанія одне одного.

"Find a woman with a brain. They all have vaginas.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

(Шукайте жінку з мозком. У них всіх є піхви)"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Що за нісенітниця", "Що правда то правда👍точно сказано 🔥", "😍😍😍😍Ви так схожі тут на Моніку Белучи, в її пік молодості))🔥🔥", "адже І не посперечаєшся👍👍👍😁😁😁", "Що не день, то сенсація))) кожен мочить як хоче😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.