Популярна українська співачка, солістка гурту The Hardkiss і зірка шоу "Танці з зірками" Юлія Саніна обрадувала своїх шанувальників новим кадром. Юля порадила шанувальникам не перейматися щодо похмурої осені, адже незабаром різдвяні свята.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Саніної в мережі Instagram.

Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram

"Вбиваю осінню нудьгу кислотним кольором. Тримайтеся, мої хороші, незабром Jingle Bells", - підписала публікацію Юлія Саніна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На свіжому фото можна побачити легкий макіяж з рожевими відтінками. Дуже схоже на те, що Юля зайшла в гості до одного з салонів краси. Її довге волосся легко звисало через плече. До слова публікація співачки всього за кілька годин зібрала понад 15 тисяч лайків, а також безліч коментарів з компліментами: "Хардам осінь повинна бути в кайф, це супер час! Літо для попсиків"; "Красуня"; "Красиво", "Шикарно"; "Вогонь".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Юля одна з найталановитіших і найсильніших зіркових учасників цього сезону "Танців", її шалено підтримує публіка і високо оцінюють судді. Минулий тиждень став випробуванням для зірки, проте вона встояла. Нещодавно співачка поділилася шматочком відео-запису танцю на власній сторінці в соціальній мережі "Instagram". За правилами проєкту, цього тижня пари танцювали "тріо" з зірковими учасниками попередніх сезонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Саніна на "Танцях з зірками" розсмакувала партнера з усіх боків: "Ніжність в мені...".

Як повідомляв Знай.uа, напарник Саніної на "Танцях з зірками" оголив сталевий прес, Українки в захваті: ще той котяра.

Знай.uа писав, Юлі Саніної з The Hardkiss наштовхли ребра на "Танцях з зірками": "Ревіла від болю і образи".