Популярний український хореограф Влад Яма, як виявилося не тільки професійно танцює, але має ще одну цікаву здатність.

Як виявилося, танцюрист має Чи не феноменальну пам'ять. Це він довів у шоу "Діти проти зірок", а також поділився іншими прихованими талантами, про які не чули його шанувальники. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Читайте Знай в Google News!

"У мене хороша пам'ять на цифри. Якщо побачу знайомого на автомобілі, то можу через вісім років згадати номер. Номери телефонів пам'ятаю гірше, напевно, це пов'язано з тим, що машини люблю більше", - поділився Влад.

Влад Яма, фото - https://www.instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, фото - https://www.instagram.com/vladyama_official/

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Хореограф великий автолюбитель, він любить водити машину, але абсолютно не розбирається в ремонті авто. "Лагодити машини не вмію і не люблю. Мені не подобається бруд від масла. Не хочу вимазуватися. Досить педантичний в цьому відношенні. У мене вдома ідеально чисто. Правда, коли мене немає", - жартує танцюрист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.