Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала зворушливе селфі зі старшою 15-річною донькою Аліною Белькевич, яка з'явилася у неї від шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем. Так, артистка разом з юною красунею вирушили в Пітер, де дівчата побувають вперше за 4 роки життя в Росії. Зіркова мама на фото "помінялася" кольором очей з Аліною, видавши, як та мріяла про зелені або блакитні очі замість карих і сильно хвилювалася. При цьому Анна зазначила, що таким чином хоче навчити дівчинку сміливості і життя за власними правилами.

До слова, Сєдокова і Белькевич прожили в шлюбі 2 роки, з 2004 по 2006, а після розлучилися через зради спортсмена. 1 серпня 2014 року батько Аліни раптово помер від хвороби. Також Анна виховує ще двох дітей від двох різних чоловіків-Моніку від бізнесмена Максима Чернявського (живе в США разом з батьком і бабусею) і Гектора, батька якого приховує. Чи буде у Анни спільна дитина з новим чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою - покаже час.

"Коли ти була маленька, ти дуже переживала, що у тебе карі очі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ти сумувала, що у тебе не мої зелені, що у Мони як у мене і навіть у Гектора блакитні. А я весь час розповідала тобі історію
, про те, що для мене завжди були найкрасивішими жінки з карими очима і мені так до твого народження подобалася актриса Ешлі Джад. І я просто забажала собі доньку з такими красивими карими очима.

І ось зараз, в Сапсані по дорозі в Петербург ти сидиш і пишеш есе англійською. А я міняю нам колір очей в програмі телефону)) тому що мені дуже важливо, щоб ти знала!

У тебе може бути такий колір очей, який тільки ти захочеш! Це твоє життя, твої рішення. Сподіваюся я навчу тебе сміливості! І в тому, що цей світ безмежний у своїх можливостях!

Адже в цьому точно твоя мама розбирається ♥️

Живи за своїми правилами і ніколи нікого не слухай. Навіть мене 😂

Люблю тебе @alinabelkevia ❤️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.