Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним і досить провокаційним роликом, на якому без сорому продемонструвала розкішну фігуру в образі культового і всім знайомого зайчика Playboy.

Так, артистка приміряла облягаюче боді з корсетом і глибоким декольте, підкресливши пишні груди і не забувши про важливі деталі: атласні вушка, метелик на шиї, напівпрозорі рукавички і навіть пухнастий хвостик, яким грайливо покрутила на камеру. Жіночний образ красуня доповнила фірмовою яскраво-червоною губною помадою, а також перукою з білими волоссям. Варто відзначити, що в такому вбранні Соня "косплеїла" легендарну героїню Бріджет Джонс з однойменного фільму і книги.

"Ви там не забули, що рівно за годину МИ ВСІ РАЗОМ ВМИКАЄМО НОВИЙ КАНАЛ І ДИВИМОСЯ НОВУ СЕРІЮ🐰🌚🖤 СТМПУ💫

Мій хвостик аж дрижить у передсмаку дуже пристрастної серії❣️
А твій?😂

Music: Monaldin - Femme Like You (feat. Emma Péters)"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "😍 😍 😍 Соня)) мій улюблений образ ❤ ️ обожнюю!!", "Не інакше Бріджит Джонс👯 🖤", " 🔥 🔥 🔥 🔥 захват❤❤", " Зайка♥️", "Оооогго, в перший раз бачу голі ніжки Соні. Соня ти бомба🔥", " Нереальна😍 🔥 🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.