Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою і сином Гаррі, показавши, як першокласники проводять час вдома поки чекають на автобус, що відвозить їх в елітну приватну школу недалеко від замку сім'ї в селі Грязь. Так, юні харизматичні брат і сестра помітно підросли за останній час і їх шкільна форма, до слова, виглядає дуже стильно.

На ролику Ліза розповідає про користь ранкової зарядки, поки Максим знімає її на камеру, а Гаррі тримає в руці книгу. Кілька разів у дівчинки щось не виходить, і її брат просить зіркового тата перезняти невдалі кадри. Після того, як сестричка в черговий раз перебиває брата, той спокійно кладе книгу на місце без негативу, проте не бажаючи більше брати участь в забавному ролику. При цьому Максим перемикає увагу на світанок за вікном, а Алла Борисівна пропонує дітям читати більше книг, щоб збільшити словниковий запас.

Професіонали 😂

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Флловери не пройшли повз: "Алла, права!😊 👍 Якщо Читати більше книг, то словниковий запас збільшиться!) 😉 Спасибі Богу за таких мудрих батьків, як Ви, Максим і Алла!)) ❤ ️ 🌹 🙏 ", "Максим - геніальний артист і педагог від Бога... вчасно переключив увагу на сонечко за вікном.️ ️ 👍 ", "У Гаріка Чоловічий підхід до справи - чітко і без сентиментів. Або ніяк!😊 😍 ", "Від мами найцінніші поради👏".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.