Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх маленьким сином Леоном вирушили підкорювати спекотний Дубай, ОАЕ, втікши подалі від холодної київської осені. Крім прогулянок по місту, ще на фотосесію серед піщаних барханів пустелі Сейх-аль-Салам, неподалік від рукотворних озер Аль Кудра, а після зайнялися екстримом, покатавшись на баггі (невеликий легкий автомобіль високої прохідності).

Лілія зазначила, що цей день був одним з найщасливіших в її житті, вони з сином і Владом встигли вдосталь насолодитися пригодою, незважаючи на те, що рейс був в той же день і часу залишалось зовсім мало.

"Ще один незабутній день🥰 в Скарбничці моїх дорогоцінних спогадів.🥰

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Поділюся своїми враженнями, щоб знову прожити ці емоції.🥰

Після нашої фотосесії в пустелі, відчувши її міць і силу, звичайно ж, захотілося повернутися туди ще раз.😍
І Влад в той же день подумав, що нам потрібно терміново на сафарі в пустелю. 🤩

Буквально на наступний день ми зустріли представника, який запропонував випробувати нові емоції і покататися на баггі.😍 Незважаючи на те, наш рейс був в той же день, і залишалося зовсім мало часу, ми, не роздумуючи, погодилися.🤩 Це ще не рахуючи того, що на ранній ранок був запланований падлборд🤪

Година на авто до Шарджі. По приїзду - детальний інструктаж і буквально через кілька хвилин ми сіли в баггі і вирушили в пустелю.🥰♥️

Я була в передчутті нових вражень, і не помилилася. Побачивши знову ці магічні дюни,😍 сльози щастя наповнили очі, спочатку хотіла їх стримати, але потім зрозуміла, що не зможу.

У той момент хотілося обійняти весь світ. І в районі серця відчула приємне тепло. ♥️

А сівши за кермо цього космічного корабля, розсікаючи по барханах пісок на величезній швидкості, я відчула ейфорію і силу.

Здорово, що в якийсь момент ти ні про що не думаєш(майже як медитація), чуєш тільки гул мотора і слідуєш за інструктором, який їде попереду і вказує шлях.

Ці відчуття ні з чим не порівняти, так як ми каталися на джипах і квадроциклах по пустелі, але на баггі -
це дуже по-особливому."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.