Модель Альона Омович показала чергове відверте фото.

Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також змінила своє обличчя. У своєму мікроблозі модель часто публікує відверті фото і цей раз не став винятком.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото, які показала Альона, вона відображена в затишній темній кімнаті з величезним дзеркалом. Перед камерою модель з'явилася у відвертому напівпрозорому боді з принтом у вигляді татуювань. Цей наряд оголив силіконові імплантати в сідницях красуні, а також крізь нього просвічується пірсинг на сосках. Її волосся зібране в акуратний пучок, а на обличчі яскравий макіяж, дівчина крутиться перед камерою в еротичних позах. У підписі до публікації Омович написала: "Дивись в очі. 1 або 2 фото? Шикарний боді з татуюваннями від @lovesswimwear". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони, засинаючи її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.