Скандально відомий російський стриптизер і шоумен Сергій Глушко, який працює під псевдонімом Тарзан, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно в ЗМІ прогриміла історія зради Тарзана дружині – співачці Наташі Корольовій. Але схоже, зіркове подружжя не збирається розлучатися. Це навпаки, лише зміцнило Їхні стосунки. Зараз пара бореться з жовтою пресою, захищаючи своє особисте життя.

Нещодавно стриптизер прийшов на YouTube-шоу Арсена кіпера "Не pro тачки", в якому прокотився на Кадилаку. Про це чоловік Корольової розповів на своїй Instagram-сторінці, опублікувавши крутий знімок.

У кадрі Тарзан позує біля траси верхи на ведучому проекту. Хлопці виглядають задоволеними і щасливими. Видно, шоу вийшло ефектним і залишило багато яскравих вражень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Величезне дякую мега позитивній людині і моєму гостю Сергію Глушку (він же Тарзан) за відмінний настрій і класну серію шоу 👌🔥 і відразу величезний респект нашому ніндзя фотографу Костику за фото ♥️ Дякую всім, хто подивився і підписався 😉 І дякую за зворотний зв'язок! Я все записав😘🙏", - йдеться в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, оголений Тарзан пригрозив хейтерам зубною щіткою: "Жеребець – це комплімент".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарзан після зради Корольовій пустився берега – острови і темношкірі хлопці.

Також портал Знай.uа писав, що коханка Тарзана приготувала новий удар по Корольовій, відео вже скрізь: "Насолоджуйтесь".