Як відомо, в сусідній країні, в Росії, так само як і в Україні знімають популярний проєкт "Холостяк". Мільйони глядачів чекають на нові епізоди, а інтересу додало і те, що головним героєм стане репер Тіматі.

Читайте Знай в Google News!

Чутками та історіями навколо проєкту кишить вся мережа. Про одну з "пікантних" історій розповіла блогерка та інста-модель Емілія Данилевська.

Тіматі, фото: ura.ru
Тіматі, фото: ura.ru

Так, двоє молодих хлопців скористалися ажіотажем навколо запуску нового сезону ток-шоу "Холостяк", де дівчата боротимуться за увагу Тіматі, і вирішили влаштувати власний кастинг. Хитро вигадані шахраї обіцяли красивим і молодим дівчатам місце в складі учасників ток-шоу, правда, не за красиві очі - дівчат просили роздягатися і танцювати перед камерою. Про це Данилевська розповіла на своєму YouTube-каналі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Емілія разом з подругою вирішила спробувати щастя і спробувати завоювати серце головного телехолостяка країни, репера і бізнесмена Тіматі.

"Надсилаєш заявку, адміністратор її розглядає і вирішує, приймати або не приймати тебе. Але нам відповіли швидко і відразу прийняли. Вже через півгодини ми отримали на пошту лист нібито від телеканалу ТНТ", - згадує Данилевська.

Моделі з подругою призначили різний час кастингу. Причому їхати нікуди не було потрібно, адже зараз пандемія і спілкування відбувається по скайпу. Першою на зв'язок належало вийти Емілії.

"Я пам'ятаю, що тоді сильно переймалася, адже ніколи не проходила жодні кастинги. Я собі уявляла якихось суперсерйозних дядечок і тіток, які сидітимуть і дивитимуться на мене. Але під час дзвінка в екрані здалися два молодих хлопця приблизно мого віку. Ну і обстановка була навколо не робоча. Просто на фоні шпалер сиділи і шафи з "Ікеї", заставлений іграшками якимись. Мене толком ні про що не питали. Їх цікавив мій зріст і моя вага. При цьому вони навіть не представилися.", - продовжує розповідь дівчина.

Данилевська стверджує, що один з молодих людей зупинив її розповідь про себе і попросив її роздягнутися догола, а потім станцювати. Цей "етап" кастингу москвичку насторожив, і вона відмовилася. Після чого розмова швидко завершилася.

Дівчина тут же зрозуміла, що її намагалися "розвести", і записала голосове повідомлення подрузі з попередженням. Але та не прочитала його і пройшла кастинг. Причому дівчина на те ж прохання роздягнутися відповіла згодою.

"Вона потім дзвонила мені і ревіла. Боялася, що її записали і шантажуватимуть. Ми звернулися до поліції. Хоча я не вірю, що їх знайдуть. Ми також написали в прес-службу ТНТ, щоб дізнатися, чи їх це хлопці. Виявилося, що всі кастинги проводяться тільки очно і ці шахраї до них не відносяться", — поділилася Данилевська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, учасниця Холостяка розважилася з вагітним животом в Чорнобилі, її відправили на кладовище: "Мозок плавиться".

Як повідомляв Знай.uа, улюблениця Холостяка Христина розставила ноги і заговорила про кохання: "У мене жахлива фігура".

Знай.uа писав, холостяк Макацарія розповів про особисте життя: "Зустрічаюся з однією, а через тиждень з іншою″.