Солістка українського гурту Kazka, який прославився завдяки пісням "Плакала" і "Свята", Олександра Зарицька часто радує багатотисячну армію шанувальників в Instagram, де публікує яскраві фото і відео.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 28-річна зірка поділилася в соцмережі на сторінці "Kazka.band" відвертим відео, на якому постала з розкішним вечірнім макіяжем, кучерявим волоссям і в білій сорочці. Саша спокусливо дивиться в камеру, її ліве плече трохи відкрите. Також у кадрі можна помітити її татуювання у вигляді японського дракона.

"Красиво 👍", "Ти прекрасна 🌹🌹🌹", "Воооуууу😍🔥🔥🔥", "Дуже красива", "Тема тату не розкрита😀", "Вау, яка принцеса 😍, красива 🔥❤️", "Колір помади - 🔥", - відзначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пампушка з групи Kazka Зарицька вперше засвітилася з чоловіком і нарвалася на критику.

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка Kazka Олександра Зарицька перебралася жити в ліс: "Для мене це такий кайф".

Також портал Знай.uа писав, що гурт Kazka випустив новий кліп на пісню "Мало", знятий в антуражі банкетного залу, який немов "машина часу" зберігає в собі застарілі традиції та звичаї.