Популярна українська телеведуча Лідія Таран, яку глядачі знають, як ведучу Телевізійної служби новин на телеканалі 1+1. Телезірка активний користувач Instagram, де часто радує публіку особистими фото і відео. Так, цього разу Лідія вирішила показати українцям своє карантинне хобі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Лідію можна побачити на Десні, вона плаває на спеціальному судні, стоячи на ньому і тримаючи в руках весло. На прогулянку зірка вийшла у вільних бордових штанях і червоній курточці, на її ногах світлі кросівки, а на голові червона шапка, під якою видно розпущене волосся. У підписі до публікації Таран написала: "Карантин вихідного дня тепер такий. Недоумство і відвага, або, як говорив Висоцький - "справжніх буйних мало", я сьогодні серед них. Так люблю ту ясна, не зупинюся поки лід не стане. А як ваші вихідні?". Фолловери телезірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фото, багато хто не на жарт переживають за Лідію. Її просять бути обережною і не впасти, адже вода в річці холодна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадавши, телеведуча Лідія Таран заговорила про перше кохання, і це не Хливнюк.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лідія Таран повернулася від Трампа і сполошила українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що Мосейчук і Мазур – одні з найвпливовіших жінок в Україні.