Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію яскравим кадром зі свіжої фотосесії, позуючи в затишній домашній обстановці і примірявши при цьому лише чорне боді з тонкими лямками і глибоким декольте, поки ззаду красувався пакетик з їжею з улюбленого фаст-фуду.

Так, спокусливий образ артистка доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах, блиснувши стрункою фігурою і пишними грудьми, грайливо дивлячись в камеру. Красуня пожартувала, що в такому пікантному вигляді нагадує собі оновлену версію однієї з героїнь культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки".

"Відчайдушні домогосподарки, версія 2020🔥

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На добраніч😘"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Славу компліментами: "двоє дітей, а така стройняха....😍 Клас🔥 😊 👍", " краса😍 😍 😍", "сексі", " рівень сексуальності зашкалює😊 🔥", " на задньому тлі доставочка з Мак, ваша?) Як можна їсти мак і залишатися в такій хорошій фігурі?)) 👍 🔥 ", "Со бьютіфуль))))".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.