Українським телеглядачам і шанувальникам серіалів буде чим зайнятися найближчим часом. На екрани виходить другий сезон популярного серіалу "Перші ластівки". Улюблені актори з першого сезону знову візьмуть участь у проекті, проте грати вони будуть вже зовсім інших персонажів. Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби "Нового каналу".

Читайте Знай в Google News!

"Перші ластівки" - це єдиний в Україні серіал — антологія, що означає - нові ролі для одних і тих же акторів, та ще й у різних сезонах. Диво, чи не так? "Перші ластівки. Zалежні" - це нова історія з новими героями і проблемами, прем'єра якої відбудеться вже 14 грудня о 21:00 на Новому каналі. Пропонуємо нашим читачам ближче познайомитися з героями

Таїсія Щурук - Альбіна Харткіпер

Альбіна-студентка другого курсу Інституту журналістики з багатої родини. Для всіх вона - модний і популярний Insta-блогер, який пише зухвалі вірші з мінімальним змістом. Так яка ж вона насправді?

Популярні новини зараз
Війна посилиться до кінця квітня: астролог розповів, до яких підлостей готується росія Ви переплачуєте космічні суми: українцям розповіли про фатальні помилки лічильників Дорожче золота: за 1-гривневу монету колекціонери заплатять майже 50 тисяч гривень Платити доведеться навіть влітку: українцям готують нововведення по платіжках за опалення
Показати ще

"Моя героїня поводиться зухвало, зухвало. Робить все, щоб на неї звернули увагу. Цього їй дуже не вистачає в сім'ї. Попри те, що тато душі в ній нечає і весь час задаровує дорогими подарунками, порожнеча в душі з'їдає її зсередини", — зазначила Тая.

Тая Щурук, фото - пресслужба Нового каналу
Тая Щурук, фото - пресслужба Нового каналу

Олександр Рудинський - Льоша Сметанін

Льоша-одногрупник Альбіни, який переїхав у велике місто з провінції. Він - скромний, простий хлопець з малозабезпеченої сім'ї.

Саша Рудинський, фото - пресслужба Нового каналу
Саша Рудинський, фото - пресслужба Нового каналу

Максим Девізоров - Назар Левицький

У серіалі "Перші ластівки. Zалежні" Максиму дісталася роль наркозалежного Бедбоя Назара, з яким зустрічалася Альбіна. З боку здається, що у нього є все — гроші, популярність, статус. Але чи є в цьому цінність?

"Це хлопець, який пропалює життя: тусується в клубах, ковтає "колеса", вживає інші види наркотиків... вдома у нього все непросто, — зазначив Макс.

Макс Девізоров, фото - пресслужба Нового каналу
Макс Девізоров, фото - пресслужба Нового каналу

Максим Самчик - Влад Якименко

Влад - ще один другокурсник факультету журналістики. Він мріє стати спортивним коментатором і впевнено йде до своєї мети — добре вчився в школі, вступив на бюджет. Але ось заробляти на життя йому доводиться нелегальним шляхом. Влад-учасник боїв без правил.

Олег Гоцуляк - Ваня Кожух

Ваня навчається на другому курсі факультету журналістики, живе в гуртожитку. Він дуже розумний, пише чітко, грамотно, йому це подобається.

Анастасія Пустовіт - Карина Вознюк (Настя новенька в акторському касті)

"З батьками Карина посварилася, коли вирішила вступати саме в український університет. Після цього вони поїхали за кордон і практично перестали спілкуватися з дочкою. Свого часу Карина прийняла рішення жити в гуртожитку, тому що, як вона сама каже, життя там цікавіше", — говорить Настя.

Анастасія Рула - Єва Чечель

Ще одна нова актриса у "Перших ластівках. Zалежні" - Настя Рула. Вона грає подружку Каріни - скромницю Єву.

Олександр Бегма - Єгор Калита

Єгор - чесний, правильний, хороший поліцейський, який докопується до суті. Але у нього, як і у всіх навколо, є свої скелети в шафі.

"Мені дуже сподобалося працювати над цим персонажем. На відміну від минулого сезону, мій герой розмовляє, це приємно (у першому сезоні Саша Бегма грав німого, — прим. ред.) він інший, але дуже цікавий", - зазначив актор.

Вікторія Литвиненко - Кіра Зотова

Кіра-журналістка, яка викладає у хлопців і втягує їх у своє розслідування. Тим цікавіше буде виглядати новий сезон.

Актори серіалу "Перші ластівки", фото - пресслужба Нового каналу
Актори серіалу "Перші ластівки", фото - пресслужба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ада Роговцева стане зіркою нових "Перших ластівок", що робитиме "бабуся" серед молоді?

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Школи" Анна Трінчер ледь не зіпсувала свою юну красу.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Перші ластівки" продовжать спілкування з потенційними самогубцями.