Українська акторка Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". І цієї п'ятниці, 20 листопада, на телеканалі СТБ відбувся п'ятий випуск.

31-річна Ксенія продовжує будувати відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом декількох тижнів.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Холостячка розмістила кадри зі свіжого випуску, на яких позує в лісі з розпущеним волоссям у джинсах і сорочці. У підписі до фото Мішина поділилася своїми думками про те, що означає для неї кохання.

"Кохання. Стільки слів сказано про це. Стільки термінів. Його шукає кожен, потребує його і людина і тварина і навіть кімнатні квіти квітнуть краще, якщо поливають їх з любов'ю і добрим словом. На різних етапах, ми приймаємо за кохання різні прояви. Ніжність, увага, прийняття, щедрість, а можемо навпаки не розпізнати прояв кохання до нас. Шукаємо те в інших, чого зараз нам не дістає, а ділитися хочемо тим, що у нас в надлишку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Але що ж це насправді? Чому ми так прагнемо бути в близькості з іншими? Я не знаю відповідей на всі ці питання, але я точно знаю, що якщо хочеш отримати кохання, спочатку потрібно її віддати. Потрібно побачити, що потрібно твоєму партнеру, розпізнати його мову кохання. Любити в ньому все за те, що він є. Приймати і поважати, цінувати і не намагатися переробити. Спиратися не на миттєвий стан, а на свій вибір. Кожен день робити вибір на користь кохання", - написала Ксенія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ксенія Мішина виб'є чоловіків із зони комфорту і відправить у дикі умови.

Як повідомляв портал Знай.uа, Холостячка на дівич-вечір виставила глибоке декольте.

Також портал Знай.uа писав, що скандал на "Холостячці" з Мішиною викликав море одкровень у мережі.