Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, цього разу зіркова красуня показала незвичайні миле фото, а в підписі до публікації поділилася рецептом дивовижної закуски.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні в програмі #смакдня готувала один з улюблених салатів до святкового столу - з КАЛЬМАРАМИ! Начебто все просто в приготуванні, але є певні нюанси. Тому, починаємо. Відваріть кілька яєць, треба натерти їх на дрібній тертці, туди ж сир (теж тріть на дрібну). Візьміть кілька тушок кальмарів, опустіть в киплячу воду на пів хвилини, не більше, щоб вони не стали гумовими, відразу виймайте, дайте охолонути і наріжте дуже дрібною стружкою, змішайте з яйцями і сиром, додайте майонезу. За бажанням можна додати відвареної картоплі, але не багато. У мене цей салат без картоплі. З домашнім майонезом, який дуже легко зробити самій. Далі зубчик часнику, сіль, перець – готово! Дивіться програму на ютубі #смакдня на @kyiv_tv і готуйте смаколики разом з нами, мої дорогі!",- написала Ольга Сумська у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще