Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою і сином Гаррі, знявшись з сином і донькою в рекламі м'ясних виробів. Так, за сценарієм артист і малюки дружно наряджали ялинку, прикрашали кімнату блискучими вогниками, сервірували стіл і запускали хлопавки в їх замку в селі Грязь напередодні Нового року.

Пізніше зірковий тато приніс Лізі і Гаррі асорті з різних видів ковбаси, пропонуючи відгадати, яку з них їдять першокласники. Варто відзначити, що далеко не всі шанувальники сім'ї повірили в те, що Максим і Алла балують дітей ковбасними виробами, які не вважаються здоровою їжею.

"Ми з Лізою і Гаррі дуже любимо Новий Рік!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Поки діти прикрашають будинок, я придумую для них захоплюючі і смачні ігри разом з ковбасами"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ого.. Хтось ще цим харчується?)) ", "Добре відео. І запах нового року 🔥", " все думаю скільки треба було заплатити, за таку рекламу))😂", " Правильно, їсть тільки тато, діткам ковбасу їсти не варто)😉", " такі милі 😻", " ви рекламуєте ковбасу?", "Серйозно???? Ваші діти їдять ковбасу???".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.