Відомий російський співак Валерій Леонтьєв останнім часом вельми знизив свою активність в соціальних мережах.

Читайте Знай в Google News!

Однак днями любитель яскравих костюмів все ж перервав мовчання і привітав дружину композитора та продюсера Ігоря Крутого Олю з днем народження. З привітаннями Валерій трохи запізнився, але ж краще пізно, ніж ніколи.

Публікація Валерія Леонтьєва, скріншот: Instagram
Публікація Валерія Леонтьєва, скріншот: Instagram

Про це стало відомо завдяки новій публікації Валерія Леонтьєва в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"Олюшка, дорога! @olgakroutoi Прости, прогавив. З днем народження тебе, незламного здоров'я, надійних друзів, любові близьких, бадьорості духу і тіла! Обіймаю, до зустрічі, Валера.",- написав Валерій Леонтьєв.

Варто також нагадати нашим читачам, що Валерій Леонтьєв, схоже, підхопив осінній ностальгічний настрій, що відбилося в публікаціях в його соціальних мережах.

Серед іншого, співак показав давнє відео спільного виступу з "примадонною" Аллою Пугачовою, на якому вони виконують пісню "Поздно". Відповідну публікацію було розміщено на офіційній сторінці Леонтьєва в соціальній мережі Instargram.

Як вдалося з'ясувати Знай.ua, запис, яким поділився Леонтьєв, було зроблено для телевізійної програми "Новорічний атракціон" (1982/1983). Таким чином, йому вже майже чотири десятиліття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 70-річний жеребець Леонтьєв позбувся фірмової "мівінки" на голові - як підмінили.

Як повідомляв Знай.uа, Ігор Ніколаєв втратив близьку людину, його шедеври рвали душу з перших нот.

Знай.uа писав, скандальна Христина Асмус зізналася у всіх "гріхах" - "Ненавиджу".